Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Gigabyte GeForce RTX 4090 Sızdı! İşte İlk Görseller

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaklaşan Nvidia lansmanı öncesinde ekran kartı sızıntıları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni nesil ekran kartları için bir sızıntı da Gigabyte cephesinden geldi. Gigabyte GeForce RTX 4090 Gaming OC modelinin görüntüleri ortaya çıktı.

Kart konusunda bilgi veren görseller az da olsa tasarımı gösteriyor diyebiliriz. Özellikle teknik açıdan nasıl bir modelle karşılaşacağımızı görmüş oluyoruz.

Gigabyte GeForce RTX 4090 için İlk Detaylar

Görsellere baktığımız zaman yeni serinin yine 3 fanlı bir ekran kartı olacağı gözüküyor. RTX 3090 Ti modelinde yer alan tasarıma benzer bir tasarımın vurgulandığı modelde genelde siyah renklerin ağırlıklı olacağı da anlaşılıyor.

Kartın kutu görsellerinde yer alan bilgilerde de 3 fanlı olacağı ve 24 GB GDDR6X bellekle beraber geleceği anlaşılmakta.

Gigabyte GeForce RTX 4090

Zaten sızıntılarda da RTX 4090 modelinin 24 GB GDDR6X bellekle beraber geleceği söylenmişti. Bu noktada yeni sızıntı, eskileri doğrulayacak bir adım oldu desek yeridir.

Gigabyte GeForce RTX 4090

AD102 GPU birimini kullanacağı da söylenen yeni ekran kartı için geri kalan bilgileri de tanıtımla beraber öğreneceğiz. Gigabyte GeForce RTX 4090 Gaming OC modeli muhtemelen tanıtımın hemen sonrasında duyurulan serilerden biri olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler