Cumartesi, Nisan 20, 2024

Gigabyte, RTX 3080/3090 Destekli Harici Sıvı Soğutma Kabinini Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun konusunda yeterince güç sağlamayan olmayan Thunderbolt 3 özellikli bir dizüstü bilgisayarınız var mı? Öyleyse, Gigabyte mükemmel bir çözüme sahip olabilir: bir RTX 3080 veya RTX 3090 paketleyen sıvı soğutmalı harici bir grafik kasası.

Gigabyte, Aorus RTX 3090/3080 oyun kutusunun dünyanın ilk su soğutmalı harici grafik çözümü olduğunu ve geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü içerisinde bir adet RTX 2080 Ti’ye sahip olan kabini ile birebir aynı olduğunu dile getiriyor.

Aorus Gaming Box ile tanışın

Aorus Gaming Box, büyük bir bakır plaka, 240 mm alüminyum radyatör ve iki 120 mm fanı entegre eden bir soğutma sistemine sahiptir. Gigabyte, konu hakkında “Optimize edilmiş bir pompa ve su bloğuyla, daha düşük gürültü seviyesinde en verimli su akışını ve soğutma performansını sağlıyor” diyor. Ayrıca RGB aydınlatma, iki USB 3.0 Tip-A bağlantı noktası, tek bir USB 2.0 bağlantı noktası, bir GbE LAN bağlantı noktası, üç DisplayPort konektörü ve bir HDMI bağlantı noktası var.

2020 11 24 image 5 j
Gigabyte, RTX 3080/3090 Destekli Harici Sıvı Soğutma Kabinini Tanıttı! 2

Buradaki uyarı, kutunun büyük – çok büyük olmasıdır; aslında bazı Mini-ITX PC’lere benziyor. Bunu ev dışına götürmek isterken biraz ikilemde kalabilirsiniz, ancak Thunderbolt 3 yüklü bir dizüstü bilgisayarınız varsa ve yeni bir masaüstü bilgisayar satın almadan harika bir oyun performansı istiyorsanız, bu iyi bir seçenek olabilir.

Fiyatı: Dudaklar uçuklanacak

Diğer sorun şüphesiz fiyat olacaktır. RTX 2080 Ti ile Aorus Gaming Box şu anda gözü sulandıran bir 2,272 dolara satılıyor, bu nedenle bu en son model geldiğinde şüphesiz bir cüzdan kırıcı olacak. Ülkemize gelip gelmeyeceği ve fiyatının ne olacağı henüz belli dğeil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler