Çarşamba, Mayıs 8, 2024

NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition Görselleri Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition modeli, dün yapılan bir paylaşımla beraber ortaya çıktı. Daha önce iş ortaklarının geliştirdiği bir versiyonunun görüntüleri yayınlanmıştı.

Bu kez Founders Edition sürümünün görsellerinin ortaya çıkması, artık karttan emin olmamızı sağladı. Yakın zamanda çıkış yapacağına kesin gözüyle bakılan ekran kartı için son görselleri değerlendirelim.

NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition tasarımı nasıl olacak?

Ana tasarıma baktığımız zaman iş ortağı versiyonunda olduğu gibi iki fan kullanıldığını anlıyoruz. Ön kısımda çift fan kullanan ekran kartının, beklendiği gibi daha küçük boyutlarda olduğunu da eklemiş olalım.

Boyutuna göre fanlar gayet iyi. Arka kısımda ek bir fan yok. Tüm fanlar ön kısımda. Bu yapı daha önce tanıtılan kartlarda biraz daha farklıydı ama dış görünüş büyük oranda aynı.

NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 2 e1606160823243 NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition

Her seferinde söylüyoruz ama bir kez daha hatırlatalım ki bu kart 4864 CUDA çekirdeğiyle gelecek. Yani biraz daha mütevazi bir kart olacak.

Diğer teknik detayları öncesinde de paylaşmıştık ama fiyat ve çıkış tarihi konusunda bir bilgi paylaşmamıştık. İşte fiyat ve çıkış tarihi konusunda da bilgiler gelmiş durumda. İddialara göre yeni kart 2 Aralık tarihinde çıkış yapacak ve 399 dolara satılacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler