Salı, Nisan 23, 2024

Giriş Seviyesi Cep Telefonu Samsung Galaxy J2 Pro(2018) Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

CES 2018, tüm hızıyla devam ediyor. Her türlü bütçeye uygun akıllı cep telefonları üreten Samsung şirketi, CES 2018‘de yeni giriş seviyesi modeli olan Galaxy J2 Pro(2018)‘i görücüye çıkarttı. Bu yeni model, tahmin edeceğimiz üzere, bir akıllı telefondan çok da bir şey beklemeyen kitlelere hitap ediyor. Bu sebepten dolayı, bu modelin pek dikkat çektiği söylenemez fakat bizlere düşen, siz değerli okurlarımızı bilgilendirmektir.

Giriş Seviyesi Kullanıcılara Hitap Ediyor

Akıllı telefon deyince çoğumuzun aklına; pek çok kullanıcı dostu hizmetle donatılmış, nisbeten hızlı cihazlar geliyor. Fakat unutulmamalıdır ki, bir telefondan beklentisi sadece görüşme yapabilmekten ibaret olan azımsanamayacak büyüklükte bir kitle var. Bunun yanında; tahmin edileceği üzere, maddi boyutta büyük meblağları cep telefonuna ayıramayan veya ayırmak istemeyen bir kitle de söz konusu.

İşte bu noktada Samsung şirketi devreye giriyor. Çok sayıda giriş segmentinde akıllı cep telefonu üreten şirket, bu yıl da boş durmuyor. Satın alacağı cep telefonunun hem yeni bir model olmasını, hem de temel ihtiyaçları karşılayabilmesini arzulayan kullanıcıların yardımına ise, CES 2018‘de tanıtılan yeni Samsung Galaxy J2 Pro(2018) koşuyor.

Giriş Seviyesi Cep Telefonu Samsung Galaxy J2 Pro2018 Tanıtıldı İÇERİK 2 PNG min

Tanıtılan bu yeni cep telefonu; pek heyecan uyandırmasa da, bir cep telefonu satın almak için düşük bir bütçe ayıran kullanıcıların dikkatini çekiyor.

Peki Donanımlar Ne Âlemde?

Tasarım konusunda da pek bir yenilik sunmayan model, mütevazı donanımları da beraberinde getiriyor. Tam modeli açıklanmamakla beraber, 1.4 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon işlemcisiyle donatılmış cihaza, 1.5 GB boyutunda bir RAM eşlik ediyor. Bunun yanında 5″ boyutunda, SuperAmoled teknolojisine sahip bir ekranı bulunan cihaz, değiştirilebilir 2600 mAh kapasiteli bir bataryayı da bünyesinde bulunduruyor. 

Çift sim kartlı modellerine alışkın olduğumuz Samsung‘un bu cihazı da, iki adet sim kartı destekleyebilmekte. Ambalajından Android 7.0 Nougat sürümü ile çıkacak telefon; yeni güncellemeler alır mı, bilinmez. Lâkin bu durumda da, elindeki cihazın verebileceği en üst seviye performansın farkında olan kullanıcıları üzmeyecektir diye tahmin ediyorum. 

Kamera konusuna gelirsek, cihazın ön tarafında bulunan öz çekim kamerasının 5 Megapiksellik bir değere, arka tarafında bulunan ana kameranın ise 8 Megapiksellik bir değere ulaştığını belirtelim.

Plastik bir kasa yapısına sahip olan telefon, NFC ve parmak izi sensörü gibi teknolojilerden mâlesef yoksun. Fakat giriş seviyesi bir telefondan bahsettiğimize göre, bu durum çok da eleştirilebilecek bir durum değil. Son olarak cihaz, internet bağlantısı konusunda WiFi teknolojisinden ve 4G LTE hizmetinden faydalanabiliyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler