Perşembe, Mart 28, 2024

Giyilebilir Subwoofer Basslet Üretildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Müziğin keyfini yaşarken sürekli olarak o ince sesleri ve basları hissetmek isteriz. Bunun için de fiyatına göre kulaklıklar ve hoparlörler piyasada satılıyor. Ancak Kickstarter üzerinde geliştirilen giyilebilir subwoofer, bas deneyimini zirveye çıkartmak isteyenler için müthiş bir ürün diyebiliriz. Giyilebilir subwoofer hakkında detaylar ve video haberimizde.

Subwoofer Nasıl Giyilebilir ?

Giyilebilir subwoofer denilince aklınıza başka şeyler gelmesin. Tıpkı bir akıllı saat gibi düşünebileceğimiz bu cihazın amacı çok farklı. LoSound Engine adı verilen özel titreşim motoru ile birlikte çalışıyor. 10 ile 250 Hz frekansında titreşimler üreterek kulaklıkta duyulan bası mükemmel şekilde hissedebilmeyi sağlıyor. Basslet adını verdikleri bu cihaz, verici ile birlikte hareket ederek müzik dinlemek isteyenlere kaynak olarak vericiye bağlanıyor ve çalmaya başlıyor.

Giyilebilir-Subwoofer
Küçük işlemlerden sonra kurulum aşamasını tamamlıyorsunuz ve subwoofer hazır hale gelmiş oluyor. Müzik keyfini mükemmel olarak hissettiren cihazda ayrıca oyun oynarken de kullanabilmek mümkün. Kickstarter‘da ulaşmak istedikleri rakama kısa sürede ulaşan geliştirici ekip, giyilebilir subwoofer basslet’i 129 Euro‘dan satıyor. Projenin detaylarını ve cihazın nasıl çalıştığını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler