Perşembe, Nisan 25, 2024

God of War, PC ve PS5 Sürüm Karşılaştırması Yayınlandı (Video)

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun süredir PC sürümü beklenen God of War için sonunda beklenen zaman geldi. Oyun yarın herkes için yayınlanıyor. Oyun kısa süre sonra herkes için satın alınabilir olacak ama şu an test ekiplerine de PC sürümü ulaşmış durumda. Haliyle peşi sıra karşılaştırma haberleri de geliyor.

En son oyunun PC sürümüyle, PS5 sürümü arasında bir karşılaştırma yapıldığını gördük. Yayınlanan videolarda iki sürüm arasında nasıl farklar var net olarak anlaşılıyor. Tabii ki asıl konu grafiklerin nasıl gözüktüğü noktası.

God of War PC Sürüm ile PS5 Sürüm Karşılaştırması

Bir video IGN tarafından bir videoda GameSpot tarafından yayınlandı. Videolara baktığımız zaman, bir kere iki sürümünde efsane durduğunu söylemek lazım.

Yani oyun hem PS5 konsollarda hem de PC sürümlerinde çok iddialı görsellerle geliyor.

Kaçırmayın: Gigabyte AORUS GeForce RTX 3080 MASTER 12G Tanıtıldı

Daha ince karşılaştırmaya girecek olursak, PC sürümünde 4K ultra ayarlarda grafikler sanki biraz daha başarılı duruyor.

Açıkçası PC sürümünde gölgelendirmelerin de biraz daha başarılı olduğunun altını çizmem gerekiyor.

Değerlendirmeleri yazıyla anlatmak biraz zor olacak. Bu nedenle yayınlanmış olan iki videoyu da sizlerle paylaşacağım.

Artık oyunu satın almak isteyenler için önden bir karşılaştırma olarak görülebilir. Ayrıca videolarda performans konusundan da söz ediliyor o kısımlara da dikkat etmenizi tavsiye ederim. Şu an için oyunun optimizasyonu iyi deniyor ama yine de daha detaylı video incelemelerini de beklemek gerekli.

NOT: Karşılaştırmalarda şöyle bir durum da var ki PS5 sürümü geri uyumlulukta. Yani oyun doğrudan PS5 özel olarak çıkmadı. Bunu da göz önüne almak ve değerlendirmeyi de ona göre yapmak lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler