Perşembe, Nisan 25, 2024

God of War, PlayStation 5 Güncellemesi Alıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni nesil konsolların piyasaya sürülmesiyle, geliştiriciler ve yayıncılar önceki çalışmalarına geri dönüyor ve yeni konsolların artan gücünden yararlanmak için bu başlıkları çeşitli iyileştirmelerle güncelliyorlar. Belki de böyle bir güncellemeyi almak için en çok talep edilen oyunlardan birisi 2018 yılında piyasaya sürülmüş olan God of War olabilir.

god of war playstation 5 guncellemesi aliyor 1

Blogunda duyuru yapan Sony Santa Monica, “Ekibimiz, oyuncuların PlayStation 5’in artırılmış performans yeteneklerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlayacak bir grafik modu üzerinde çalışıyor” açıklamalarında bulundu.

god of war playstation 5 guncellemesi aliyor 2

Bugün yayınlanacak olan güncelleme, mevcut video grafik modu seçeneğini PlayStation 5 oyuncularına hem performans hem de çözünürlük açısından en iyisini sunacak yeni bir varsayılan ayar ile değiştiriliyor.

god of war playstation 5 guncellemesi aliyor 3

PlayStation 5 oyuncuları artık 2018 yılında piyasaya sürülmüş olan God of War’ı, 4K çözünürlükte ve 60 FPS oynayabilecekler. Önceden, geriye dönük uyumluluk kapsamı altında PlayStation 5 oyuncularına 4K 30 FPS ya da 4K 60 FPS oynama seçeneği sunulmuştu. Ancak, şu anda PlayStation 5 ister 60 FPS ister 30 FPS’de oynayabilmenizi sağlayan iki seçeneği de sizin tercihinize bırakıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler