Cumartesi, Temmuz 27, 2024

God Of War: Ragnarok, DLC’si Bu Yıl Duyurulabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

God Of War: Ragnarok için DLC, bu yıl duyurulabilir. Sony’nin en büyük markalarından biri olan Playstation, oyun sektöründeki yeri en üst sıralarda yer alıyor. Öyle ki Playstation, özel bir oyun çıkardığında oyun çıkar çıkmaz çok büyük satış rakamlarına ulaşıyor. Örneğin geçtiğimiz haftalarda şirket, Playstation özel oyunu olan Spider-Man 2’yi piyasaya çıkardı ve oyun çıkmasından 24 saat geçtikten sonra 2.5 Milyon satış adedine ulaştı.

god of war ragnarok dlc 2

Böyle örnekler şirketin, özel oyunlarının çok ilgi gördüğünü bizlere de gösteriyor. Şirketin şüphesiz en sevilen serilerinden biri de God Of War serisi diyebiliriz. Serinin son oyunu olan God Of War: Ragnarok, geçen sene çıktığında çokça övgü almıştı. Şimdi ise God Of War: Ragnarok için bir DLC çıkış yapacak gibi gözüküyor.

Sony, Söylentilere Göre God Of War: Ragnarok İçin DLC’yi Bu Yıl Duyuracak

Playstation‘un sevilen oyun serisinden olan God Of War‘ın son oyunu geçtiğimiz sene çıkış yapmıştı. Çıkış yaptığı zaman oyunu oynayanlar, oyunu beğenmiş ve sevmişti. Hatta oyun Sony içinde bir rekor bile kırmıştı. Oyun, 24 saat geçmeden en çok satan Playstation oyunu olmuştu. Ancak bu rekoru geçtiğimiz haftalarda çıkan Spider-Man 2, God Of War: Ragnarok‘un elinden aldı. Şimdi ise bir sızıntıya göre Sony, God Of War: Ragnarok için bir DLC duyuracak.

god of war ragnarok dlc 3

Sızıntıya göre Sony, DLC‘yi, The Game Awards‘da duyuracak. The Game Awards, 7 Aralık 2023’te başlayacak. Bu sızıntının Sony‘ye yakın kaynaklardan geldiği de bildiğimiz şeyler arasında oluyor. God Of War: Ragnarok için bir DLC söylentisi son zamanlarda oldukça yaygın olmuştu. Bu sızıntı da oyun için bir DLC geleceği ihtimalini güçlendirdi.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler