Cuma, Nisan 19, 2024

Golf Club: Wasteland PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch için Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Untold Tales ve geliştirici Demagog Studio, Golf Club: Wasteland‘i duyurdu.

2021 Ağustos ayında PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch platformları için çıkış yapması planlanıyor.

Golf Club Wasteland Cover 1280x720 1

Oyunun ilginç bir hikayesi var. Golf Club: Wasteland için dünya gezegeninin ufalanan kalıntıları arasında yer alan, golf tabanlı bir 2D bulmaca platform oyunu diyebiliriz. Golf Club Wasteland, oyuncuları, insan nüfusunun %99’u yok edildikten sonra Dünya’ya dönen yalnız bir golfçü Charley olarak yayınlıyor.

Gezegen artık Mars’ta yaşayan ultra zengin koloniciler için bir golf sahası ve bir uzay giysisi içinde zehirli ortamlarda zıplarken en zorlu delikleri açabileceksiniz. Untold Tales ve Demagog Studio tarafından geliştirilen Golf Club Wasteland, hareketli bileşenler, tehlikeler ve engeller içeren sahalarda golf topunuzu vurduğunuz yandan kaydırmalı bir platform/golf bulmacasıdır.

Golf Club Wasteland‘in üç farklı modu vardır; Hikaye Modu, doğal bir golf turu arayan ve bu ölü Dünya’nın hikayesini özümsemek isteyen daha sıradan oyuncular için tasarlanmıştır. Bu arada Challenge Mode, her kurs için bir puan belirler ve oyuncuları becerilerini ve bulmaca çözme zekalarını kullanarak eşit olmaya zorlar. En zor zorluk olan Demir Modu, kıyamet sonrası en deneyimli golfçüler için hataya neredeyse hiç yer vermiyor.

Bu arada Haziran ayında Steam’de oyunun bir demo sürümü yayınlanacak.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler