Salı, Nisan 16, 2024

Google, 2021 Yılında Katlanabilir Telefon Çıkarabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

2021 yılı, Oppo, Vivo, Xiaomi, Samsung dahil olmak üzere birçok büyük oyuncunun katlanabilir akıllı telefonlarını göreceği yıl olacak gibi görünüyor. Ancak şimdi ekran analisti Ross Young da aynı şeyi söylüyor. Young ayrıca Google’ın 2021’de ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya süreceğini iddia ediyor.

Pixel yapımcısı oldukça uzun bir süredir kod adı “Passport” olan katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalıştığından, Google’ın gelecek yıl ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmesi sürpriz olmadı. Şirketin katlanabilir akıllı telefonlarında aynı Pixel markasını kullanıp kullanmadığını göstermek ilginç olacak. Google’ın yaklaşmakta olan katlanabilir akıllı telefonu hakkında çok fazla bilgimiz olmadığı gibi Oppo, Vivo ve Xiaomi’nin katlanabilir akıllı telefonlarının ayrıntılarını da bilmiyoruz.

Ancak bildiğimiz şey, Oppo, Vivo, Xiaomi ve Google’dan katlanabilir telefonların Ross Young’ın izniyle 2021’in ikinci yarısında geleceği. Görüntü analisti, Samsung’un yakında çıkacak olan katlanabilir akıllı telefonuna da ışık tuttu. Ona göre, Güney Koreli teknoloji devi 2021’de Galaxy Z Flip Lite dahil en az üç katlanabilir akıllı telefon çıkaracak. Young ayrıca Galaxy Z Fold Lite olmayacağını iddia ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler