Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Google Finans Tasarımı Tamamen Yenilendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google bugün, hem masaüstü hem de mobil için yeniden tasarlanan Google Finans’ı duyurdu. Yeni Google Finans deneyimi, borsa verilerini, piyasa eğilimlerini ve ilgili haberleri kolayca bulmanıza yardımcı olacak yeni bir tasarımda!

Artık alakalı haberleri, istatistikleri ve kazanç ayrıntılarını bulmanıza yardımcı olması için kendi “İzleme Listenizi” oluşturabilirsiniz. Şirket etkinliklerini ve kazanç aramalarını doğrudan Google Takviminize de ekleyebilirsiniz. Google ayrıca ilerledikçe öğrenmenize yardımcı olmak için temel terimlerin ve istatistiklerin açıklamalarını da görüntüleyecektir.

Örneğin, “piyasa değeri nin üzerine gelirseniz, terimin bir tanımını görürsünüz. Microsoft bu yılın ilerleyen günlerinde portföyler oluşturmanıza izin verecek. Portföy özelliği, günlük kazanç veya kayıpları kolayca izlemenize ve portföyünüzle ilgili haberleri gözden geçirmenize olanak tanıyan bir araç.

Yenilenen Google Finans tasarımı gelecek hafta ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanıma açılacak, yeni tasarım hem masaüstü hemde mobil kullanım tamamen yenilecek. Amerika Birleşik Devletleri sonrasında ise tüm dünyaya sırasıyla açılması bekleniliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler