Cumartesi, Nisan 27, 2024

Google I/O 2020 Geliştirici Konferansı 12 Mayıs’ta Başlayacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google geliştiricilere özel konferansı 12 – 14 Mayıs tarhileri arasında gerçekleşecek

Google beyciğimiz, bir sonraki I/O geliştirici konferansının 12 Mayıs – 14 Mayıs tarhileri arasında gerçekleştireceğini nihayet açıkladı. Şirket, kullancılarının bu yıl kurgusal bir uydu ağını geri yüklemek için işbirlikçi bir çevrim oyun sunduktan sonra meraklıları daha fazla sabırsızlandırmamak için tarihi açıklama kararı aldı.

Google, I/O 2020 tarihini açıklamak için güzel ve uzay temalı bir oyun yayınlamıştı ve kullanıcıların oyunu tamamlayınca etkinliğin tarihi ekranda beliriyordu.

Screen Shot 2020 01 23 at 3.56.19 PM 1
Google I/O 2020 Geliştirici Konferansı 12 Mayıs'ta Başlayacak 2

Google CEO’su Sundar Pichai, paylaştığı bir tweette I/O 2020’nin Google’ın Kozmos Merkezi’nin yakınlarında yer alan Mountain View’da bulunan ve Google’ın son yıllarda etkinlik düzenlediği Shoreline Amfitiyatrosu’nda gerçekleşeceğini söyledi.

Google I/O 2019’da en büyük haber bütçe dostu Pixel 3A ve 3A XL’ın duyurulmasıydı. Potansiyel bir Piksel 4A hakkında dönen söylentiler zaten var, bu sebepten ötürü I/O 2020’de Pixel 4A tanıtılması muhtemel bir beklenti.

Geçen yıl, Nest Hub Max’in ortaya çıktığını da gördük, bu nedenden ötürü Google, I / O 2020’de de daha fazla Nest donanımı tanıtılacaktır. Google, I/O 2020’de genellikle Android için yaklaşan güncellemelerin yanı sıra yazılım ve hizmetlerindeki diğer güncellemeleri de gösteriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler