Perşembe, Nisan 25, 2024

Google Keep Uygulaması Play Store’da 500 Milyon İndirilme Sayısına Ulaştı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika merkezli teknoloji devi Google’ın geliştirmiş olduğu bir not alma uygulaması olan Google Keep, güzel bir başarı yakalayarak Play Store üzerinde 500 milyon kez indirilmeyi başardı.

20 Mart 2013 tarinde yani tam olarak 6 yıl önce piyasaya sürülen uygulama Google Notebook uygulamasının yerine geçmesi için piyasaya tanıtılmıştı. Android ve iOS platformlarında bulunan bu not alma uygulaması Eylül 2015 tarihinde gelindiğinde Google Play Store üzerinde 50 milyon kez indirilmişti. Günümüzdeki ise Google Keep, 500 milyondan fazla kez indirilerek güzel bir başarı yakalamış durumda.

Google hesaplarıyla entegre bir şekilde çalışması sebebiyle kullanıcılar almış olduğu nota her yerden Google hesabı ile giriş yaparak rahatlıkla ulaşabiliyor. Bunun yanı sıra uygulama üzerinden tutmuş olduğunuz nota ses kaydı, resim ekleme ve not üzerinde çizim yapabilme gibi imkanlar sunuluyor. Ayrıca Google Keep geçtiğimiz günlerde karanlık mod güncellemesini de almıştı.

8bbae44336e4c6c14d6d2cdc02cf0fd5

500 milyon indirme barajını aşan uygulamalar arasında Spotify, Youtube, Facebook, WhatsApp gibi önemli mesajlaşma ve sosyal medya uygulamalarının bulunduğunu düşünürsek Google Keep’in yakalamış olduğu bu önemli başarının ilerleyen dönemlerde de süreceğini söyleyebiliriz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler