Cuma, Nisan 26, 2024

Google Meet Kaldırılıyor, Gmail’e Taşınıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google’ın çevrimiçi konferans uygulaması Google Meet artık tedavülden kaldırılıyor ve bunun yerine Google Meet servisi şirketin mail servisi Gmail’e entegre ediliyor. Şirket bugün iOS ve Android platformları için içerisinde Google Meet entegre olan bir Gmail sürümü duyurdu.

Sevgili Google beyciğimizin gerçekleştirdiği bu kullanılabilirlik ile Gmail gelen kutunuzda iken bir Google Meet görüntülü aramasına kolay bir biçimde katılım sağlayabileceksiniz.

1. Join With Email
Google Meet Kaldırılıyor, Gmail'e Taşınıyor 2

Gmail uygulaması bir merkeze dönüşüyor

Önümüzdeki haftalarda ise şirket, Gmail uygulamasına Google Takvim uygulamasını entegre edecek ve böylelikle mailleşme uygulamasında “Buluşma” sekmesi yer alacak. Bu sekme üzerinden tek bir dokunuş sayesinde Toplantılara katılabilirsiniz.

Ayrıca “Yeni toplantı”ya dokunarak yeni bir toplantı oluşturabilir ve başkalarıyla paylaşmak üzere bir toplantı bağlantısı alabilirsiniz. Güncellenen Gmail uygulaması, toplantı kodu girerek sizinle paylaşılan toplantılara katılmak için “Bir kodla katıl” butonu ile kolaylık sağlayacak.

Görünen o ki internet devi Google, iş dünyasında aktif olarak kullanılan Google ürünlerini Gmail ile tek bir çatı altına almak istiyor, bakalım ilerleyen günlerde Gmail uygulamasını ve şirketin G Suite servisini ne tür yenilikler bekliyor?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler