Perşembe, Mart 28, 2024

Google Nest Audio Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün Google, Google Nest Audio adında yeni bir Nest akıllı ev hoparlörü duyurdu.

Yeni Nest Audio, orijinal Google Home’dan yüzde 75 daha yüksek ve yüzde 50 daha güçlü basa sahip. Tutarlı yüksek frekans kapsama alanı ve net vokaller için 19 mm tweeter ve bas için 75 mm orta woofer içerir. Google, Nest Audio’nun sesinin tam, net ve doğal olduğunu ve klasik müzik, R&B, pop ve daha fazlası için uygun olan dengeli alçak, orta ve yüksek tonları sağlamak için 500 saatten fazla ayarlamanın sonucu olduğunu söylüyor. Özel tasarımlı tweeter ayrıca her müzikal ayrıntının ortaya çıkmasına izin veriyor.

Nest Audio, Google’ın, Nest Audio’nun müzik, podcast, sesli kitap ve hatta Google Asistan’dan bir yanıt gibi dinlediğiniz her şeye otomatik olarak ayarlanmasını sağlayan Media EQ özelliğini destekler. Ve Ambient IQ, Nest Audio’nun evinizdeki arka plan gürültüsüne göre Asistan, haber, podcast ve sesli kitapların ses düzeyini ayarlamasına olanak tanıyor.

Diğer Nest Audio’lar ile kolay bağlantı

Başka bir Nest Audio ile eşleştirildiğinde, sol ve sağ kanal ayrımı için bir stereo çifti olarak çalışır ve aynı müziği birlikte çalmak için farklı cihazlar gruplanabilir. Akış aktarım özelliğimizle, müziği bir cihazdan diğerine sadece sesinizle de aktarım yapabiliyor. Kapıdan girdiğinizde telefonunuzdan müzik veya podcast bile aktarabiliyorsunuz.

Dahili “Makine Öğrenim Çipi”

Nest Audio ayrıca, Google Asistan’ın daha hızlı yanıt vermesi için bir makine öğrenimi çipi içerir ve bu çip, yaygın müzik komutlarını yerel olarak işlemesine ve orijinal Google Home’dan iki kat daha hızlı yanıt vermesine olanak tanır.

Nest Audio, 5 Ekim’den itibaren Google Store’da ve Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Hindistan’daki diğer perakendecilerde 99,99 ABD doları fiyatı ile satılacak. Ayrıca 20 Ekim’den itibaren 21 ülkede Target, Best Buy ve daha fazlasını içeren perakende mağazalarında raflarda yerini alacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler