Salı, Nisan 23, 2024

Google One VPN Artık iOS’ta Kullanılabilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google’ın VPN pazarına girişi şu ana kadar yalnızca kendi işletim sistemi Android ile birlikte sınırlıydı ve artık şirket VPN hizmetini bugünden itibaren iOS platformu tarafından kullanılabilir hale getirdi.

iOS işletim sistemine sahip Google One kullanıcıları, VPN hizmetinden faydalanabilmek için Premium planlardan birisine sahip olması gerekiyor. Şirket, VPN hizmetinden faydalanmak isteyenler için uyarı geçiyor; “Belirli ülkelerde 2 TB veya üstü bir plan kullanan mevcut Google One üyeleri ek bir ücret ödemeden VPN’e erişebilir. VPN’i Google One Android uygulamasından tek dokunuşla etkinleştirebilirsiniz.”

google one vpn ios
Google One VPN Artık iOS'ta Kullanılabilir! 3

Bunlara ek olarak eğer bir Google One planına sahipseniz, hangi platformu kullanıyorlarsa kullansınlar ek ücret ödemeden en fazla beş aile üyenizle paylaşabilirsiniz.

Ekran Resmi 2022 02 02 16.30.16
Google One VPN Artık iOS'ta Kullanılabilir! 4

İnternet devi şirket, sistemlerinde yerleşik gelişmiş güvenlik olduğunu ve istemci kitaplıklarının açık kaynaklı olduğunu belirtiyor. Uçtan uca sistemler bağımsız olarak denetleniyor Google One paketinde sunulan VPN hizmeti, Nesnelerin İnterneti İttifakı’nın (ioXt) tam sertifikasına sahip ve sekiz güvenlik ilkesinin tümünden geçti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler