Cuma, Nisan 19, 2024

Google Pixel 3a, Geekbench Testinde Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika merkezli teknoloji devi Google’ın önümüzdeki ay tanıtmasını beklediğimiz iki yeni modelinden biri olan Pixel 3a modelinin Geekbench testi ortaya çıktı.

Snapdragon 670 Yongasına Sahip Olması Bekleniyor

Google’ın yeni akıllı telefonu Google Pixel 3a’nın 2220 x 1080 piksel çözünürlüğünde 5.6 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olması bekleniyor. Büyük ihtimalle gücünü Qualcomm’un Snapdragon 670 yonga setinden alacak olan akıllı telefona 4GB RAM eşlik ediyor.

 Geekbench testinde de görüldüğü gibi Google Pixel 3a adı ile gözüken cihazın skoruna bakıldığında ise tekli çekirdek performansında 1625 puan almayı başarırken, çoklu çekirdek performans testinde ise 5206 puan almayı başardığı görülüyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan akıllı telefonun nasıl bir kameraya sahip olacağı ise belli değil.

Bir diğer model olan Pixel 3a XL modelinin ise Snapdragon 710 yonga setine ve 4GB RAM kapasitesi ile beraber gelmesi bekleniyor. Ne yazık ki bu modelin henüz Geekbench testi ortaya çıkmamış durumda.

gsmarena 002 4

Beyaz ve mor olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olması beklenen modelin 7 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan Google I / O 2019 etkinliği ile tanıtılması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler