Perşembe, Mart 28, 2024

Google Pixel 4 Tanıtım Videosu Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google’ın akıllı telefonları için sürekli bir haber akışı var. Diğer amiral gemisi modellerinde olduğu gibi Google akıllı telefon modelleri için de gelen bu bilgiler, yeni modelin detaylarını ortaya koymaya başladı. Son olarak Google Pixel 4 modelinin tanıtım videosunun ortaya çıktığı açıklandı.

Sızdırılan video, yeni akıllı telefon modellerinin bazı detaylarının doğrulanmasını sağladı. Hem tasarım kısmında hem de teknik kısımda önemli detaylar söz konusu. Özellikle kamera yetenekleri konusunda önemli detaylar ortaya çıkmış durumda.

Google Pixel 4, 3 Arka Kamera ile Gelecek

Paylaşılan videoya baktığımız zaman telefonların arka kısımda 3 arka kamera ile geleceği görülüyor. Bir kare kamera alanı içerisinde 3 kamera ve bir flaş ışığının bulunduğu tasarımla beraber gelecek olan Google Pixel 4, genel çerçeve kısmında da fark yaratacak.

Google Pixel 4

Ön kısımda çentikli ekran tasarımı yok ve beklendiği gibi sonsuz ekran tasarımına benzer bir tasarım gelecek. Tasarım bir yana, yeni akıllı telefon modelinde kamera yeteneklerinin de çok konuşulacağı görülüyor. Buna göre yeni serinin 8 kat yaklaştırma özelliği, hareket modu özelliği, astrofotografi özelliği ve çok daha başarılı bir gece çekimi özelliğinin bulunacağı da vurgulanıyor.

Artık tanıtım videolarının da sızmış olması, Google Pixel 4 akıllı telefon modellerinin tanıtımına çok kısa bir süre kaldığını da gösteriyor. Beklentiler Ekim ayının başında tanıtımın yapılması yönünde.

Kaçırmayın: Görme Engelliler için Özel Uygulama PocketVision

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler