Cuma, Mart 29, 2024

Google Pixel 4A Fotoğrafları, Kanlı Canlı Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google I/O etkinliği koronavirüs nedeni ile iptal edilmişken, yine de Google Pixel 4A’nın lansman tarihine gittikçe yaklaşıyoruz, yani telefonun giderek daha fazla resmi sızdırılıyor. Elimize ulaşan görüntüler cihazın belki de tam halini canlı bir şekilde sunan nitelikte

Bugün elimize geçen görüntülerde cihazın kendisini, kamera yerleşmini ve telefonun karakteristik özelliğini gözler önüne koyan Google markalı kumaş kılıfını görüyoruz.

google pixel 4a 4
Google Pixel 4A Fotoğrafları, Kanlı Canlı Sızdırıldı 4

Geçtiğimiz Aralık ayında Google Pixel 4A serisinin cihaz renderları (prototip görselleri) zaten hali hazırda ortaya çıkmıştı.

google pixel 4a 3
Google Pixel 4A Fotoğrafları, Kanlı Canlı Sızdırıldı 5

Google Pixel 4A Teknik Özellikleri

Önceki söylentilere göre, Pixel 4A, selfie kamerayı barındırmak için sol üst köşede bir delikli kamera tasarımına sahip olacak. Pixel 4a’daki ekran Pixel 3a’nınkinden biraz daha büyük olacak – 4a’nın Pixel 3a’daki 5.6 inç ekrana karşı 5.7 inç veya 5.8 inç ekrana sahip olduğu söylendi.

Pixel 4A modeline en az 4GB RAM destekli Snapdragon 730 veya SD765 güç verilebilir. Ayrıca temel modelde 64GB dahili hafızanın var olması beklentiler arasında yer alıyor. Diğer özellikler arasında 12.2MP kamera, 5G ağlarını destekleme, USB C Tipi ve 3,5 mm kulaklık jakı gelebilir.

google pixel 4a 2
Google Pixel 4A Fotoğrafları, Kanlı Canlı Sızdırıldı 6

Telefonun 12-14 Mayıs tarihlerinde yapılacak I/O 2020 Konferansında lanse edilmesi söylentiler arasında ancak bu etkinlik fiziki olmak yerine çevrimiçi olarak internetten gerçekleştirilecek ve Google’ın bu son rarihe bağlı kalıp kalmayacağı belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler