Cuma, Nisan 26, 2024

OPPO Find X2 Pro DxOMark Puanları Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan OPPO Find X2 Pro akıllı telefon modeli DxOMark tarafından değerlendirme testlerine alındı.

Yeni akıllı telefonlar için yapılan değerlendirme sonrasında markanın, genel listede birinci sırayı aldığını ve liderliği Xiaomi Mi 10 Pro ile paylaştığını da belirtelim. Özellikle fotoğraf performansı konusunda iddialı bir skora ulaşmayı başaran yeni seri, Samsung ve Apple’ın akıllı telefonlarını da geride bırakmış oldu.

Find X2 Pro 124 puanla lider oldu!

Yeni akıllı telefon için testlerde fotoğraf yeteneklerinin 134 puan aldığı açıklandı. 134 puan fotoğraf çekim puanına karşın video puanı ise 104 puan gibi biraz daha düşük bir değer olarak karşımıza çıkıyor.

Fotoğraf puanının bu denli yüksek olmasını sağlayan ise otomatik netleme konusunda telefonun kameralarının çok iyi olması. Geniş dinamik aralığı ve hızlı netleme ile iyi bir skor alan serinin, düşük ışık altında çekim kalitesi de oldukça başarılı.

OPPO Find X2 Pro

Video kısmında ise HDR modlarında doku kayıpları olduğu ve dış ortamlarda çekim sırasında gürültü seviyesinin biraz yüksek olduğu açıklandı. Bu da video puanının 104 puan olarak çıkmasına neden oldu.

Ortalama olarak değerlendirildiği zaman ise OPPO Find X2 Pro DxOMark puanının 124 puan olarak açıklandığını belirtelim. Bu puanla beraber marka birinciliği paylaşarak Samsung ve Apple’ın amiral gemisi akıllı telefonlarını geride bırakmış oldu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler