Perşembe, Nisan 25, 2024

Google Pixel 4A Hindistan’da 17 Ekim’de Satışa Çıkacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google’ın akıllı telefonu başlangıçta Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, İrlanda, Almanya, Avustralya, Japonya ve Kanada’da piyasaya sürülmesine rağmen, Google Pixel 4A, birden fazla gecikme ile karşılaştıktan sonra nihayet Ağustos ayında gün ışığını gördü. Şirket ayrıca, 4A modelini Hindistan’da Ekim ayında piyasaya sürme sözü vermişti, ancak şirket bize belirli bir lansman tarihi vermedi.

Fiyatlar halen belli değil

Ancak Ekim ayı geldiğine göre, Pixel yapımcısı nihayet bize lansman tarihiyle ilgili ayrıntıları verdi. Google’ın resmi Twitter hesabına göre, Pixel 4a Hindistan’da 17 Ekim’de piyasaya sürülecek. Akıllı telefon aynı gün Flipkart’tan satın alınabilecek. Ancak, fiyatlandırma ile ilgili detaylar hala bilinmemektedir.

Pixel 4a, Qualcomm® Snapdragon ™ 730G yonga seti tarafından desteklenmektedir ve cihaz üzerinde güvenlik için Titan M güvenlik modülüne sahiptir. Akıllı telefon 5,8 inç OLED ekrana ve mat bir yüzeye sahip. Akıllı telefon ayrıca Portre Modu, En İyi Çekim, Astrofotografi ile Gece Görüşü ve birleşik video sabitleme gibi bazı mükemmel kamera özellikleri sunuyor. Pixel 4A kullanıcıları, üç aylık ücretsiz YouTube Premium ve Google One denemeleriyle eğlencenin ve ekstra depolamanın keyfini çıkarabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler