Cuma, Nisan 19, 2024

Google Pixel 5 Kanlı Canlı Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaptığı sızdırmalar ile ün kazanan Jon Prosser, internet devi Google’ın yeni amiral gemisi cihazlarından Google Pixel 5 akıllı telefonuna daha yakından bakmamızı sağlayan yeni canlı görüntülerle Google’ın Pixel 5 lansmanını bir kez daha bozdu.

Jon Prosser sayesinde eriştiğimiz fotoğraflar, teknoloji ve internet devinin simetrik çerçevelerle bile önden çekici bir akıllı telefon ürettiğini gösteriyor, ancak arkadaki tasarım, girintili bir parmak izi okuyucusu ve inandırıcı olmayan bir kamera çıkıntısı ile son derece sönük ve ucuz görünüm sunuyor

Gerçek sızıntıları sağlama konusunda olağanüstü bir geçmişe sahip olan Jon Prosser’e göre, 128 GB RAM’e sahip yaklaşan Pixel 5 akıllı telefon 699 Amerikan Doları fiyatı ile satışa çıkacak.

Fiyat konusunda net! 699 Dolar olacak;

Tahmin eden kişi fiyatlandırma konusunda son derece emin ve fiyatlandırmanın “% 100” doğru olduğunu iddia ederek daha fazla spekülasyon yapmamız için bize çok az yer bıraktı. Ancak bilgi sahibi, 64 GB depolama kapasitesine sahip diğer varyantın fiyatlandırmasıyla ilgili ayrıntıları paylaşmadı. 64GB varyantının 128GB depolama alanına sahip Pixel 5’ten 100 $ daha ucuza mal olma ihtimali var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler