Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy S21 Ultra, Pil Konusunda 3C Sertifikası Aldı, Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Galaxy S21 serisi, 2021’de Samsung’un ilk amiral gemisi akıllı telefonu olacak, ancak cihazın içinde ne olduğunu öğrenmek için lansmanı beklememiz gerekmiyor. S21 serisiyle ilgili ayrıntılar, lansmandan neredeyse beş ay uzakta olmamıza rağmen şimdiden yağmaya başladı. Bugün, Galaxy S21 Ultra’ya güç verecek batarya hakkında bir onay aldık.

5000 mAh Batarya!

Birkaç gün önce Galaxy S21 Ultra’nın bataryasının EB-BG998ABY model numarasını taşıdığını ve 5000 mAh gerçek batarya kapasitesine sahip olduğu internete sızmıştı.

Şimdi ise, EB-BG998ABY ile aynı model numarasına sahip pil, 3C sertifikasyon sitesinde göründü ve bu bize pilin S21 Ultra’da yer edineceğini söylüyor. Sertifika belgesi, pilin 4855 mAh nominal kapasiteye sahip olacağını ortaya koyuyor, bu da büyük olasılıkla gerçek kapasitenin 5000 mAh olacağı anlamına geliyor. Bu, birkaç gün önce internete sızan bilgi ile aynı doğrultuda.

Galaxy S21 Ultra 3C Certification
Samsung Galaxy S21 Ultra, Pil Konusunda 3C Sertifikası Aldı, Özellikleri Ortaya Çıktı 2

Önceki söylentilere göre Samsung, Galaxy S21 Ultra’da Qualcomm Snapdragon 875 işlemci yerine şirketin kendi işlemcileri Exynos 1000’i tercih ederek yeni amiral gemilerinde büyük değişiklikler yapıyor. Bunun dışında Galaxy S21’deki kamera kurulumunun önceki modelden oldukça farklı olacağı bildiriliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler