Cuma, Mart 29, 2024

OnePlus 8T Pro Lansmanı Erteleniyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu yıl OnePlus, şirketin daha önce yapmadığı ürünleri piyasaya sürmek, bütçe ve giriş seviyesi akıllı telefonlarda büyük bahisler yapmak gibi bazı cesur kararlar aldı. OnePlus’ın cesur kararının önceki yılların aksine OnePlus 8T Pro‘yu piyasaya sürmemeyi de içereceği söylentileri yaygındı.

Şirketin şu anki CEO’su Liu Zuohu’nun yakın zamanda 8T Pro olmadığını doğruladığı bir paylaşım ile bu konu artık resmileşti.

Lansman tarihinin ertelendiğini dile getiren CEO, “Pro-class” ürünler isteyenlerin OnePlus 8 Pro’yu satın alabileceğini söylüyor. Liu Zuohu, yeni stratejisinin şirketin akıllı telefonunuzu yükseltmek için yer olmayan yönünün bir parçası olduğunu söylüyor.

oneplus 8t modelinin hizli sarj ozelligi detaylandi 2
OnePlus 8T Pro Lansmanı Erteleniyor! 3

Ancak, teknoloji uzmanları, şirketin artık bütçe ve giriş seviyesi akıllı telefonlara daha fazla odaklanmak istediği için “T” markalı bir akıllı telefon piyasaya sürmeye karar verdiğini de iddia ediyor. Durum ne olursa olsun, yaklaşan 8T muhtemelen 8 Pro’nun bazı özelliklerini ödünç alacak ve bu tüketiciler için iyi bir haber.

EjDYq WsAY9mG2
OnePlus 8T Pro Lansmanı Erteleniyor! 4

Teknik Özellikleri nasıl olacak?

OnePlus 8T’nin 120 Hz ekran yenileme hızına sahip 6.55 inç AMOLED ekrana sahip olduğu söyleniyor. Akıllı telefon, 128 GB depolama alanına sahip 8 GB RAM ile birleştirilmiş bir Snapdragon 865+ yonga setinden güç alıyor, ancak geçen yıl piyasaya sürülen 7T gibi, 8 GB / 128 GB’ın tek değişken olup olmayacağı henüz onaylanmadı. Akıllı telefonun, pili sadece 39 dakikada tamamen şarj eden 65W Hızlı Şarj teknolojisini desteklediği onaylandı!

Lansman ne zaman?

Şirketin merakla beklenen ve ertelenen OnePlus 8T amiral gemisini gelecek ay 14 Ekim’de tanıtması bekleniliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler