Cumartesi, Nisan 20, 2024

OnePlus 8T Lansmanı Öncesinde OnePlus 8 Ailesinin Fiyatları Düştü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus’ın yeni amiral gemisi lansmanının öncesinde mevcut akıllı telefonlarının fiyatları düşüşe geçti. OnePlus beyciğim 14 Ekim’de gerçekleştireceği bir lansman ile birlikte OnePlus 8T amiral gemisini piyasaya sürecek ve bu büyük gün öncesinde Shenzhen merkezli teknoloji devi OnePlus 8 ailesinin fiyatlarını indirime sürüklüyor.

Şirket şu an itibari ile OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro akıllı telefon modellerinin fiyatlarını sırası ile 599 dolar ve 699 dolar fiyat etiketlerine çekiyor. Her iki modelde normal fiyatlarından 100 dolarlık bir indirim elde ediyor.

oneplus 8t modelinin hizli sarj ozelligi detaylandi 2
OnePlus 8T Lansmanı Öncesinde OnePlus 8 Ailesinin Fiyatları Düştü! 3

Bazı varyantlar indirime girmedi

Ancak şöyle bir durum var ki, OnePlus 8 ve 8 Pro’nun 8GB + 128GB varyantı şu anda indirimli fiyatlarla revize edilmedi, yani 12GB RAM ve 256GB depolama alanına sahip OnePlus 8’i satın almak için 699 dolar (önce ki fiyatı 799 dolar idi) ödemeniz gerekecek. 8GB RAM ve 256GB depolama alanına sahip model ise 899 dolara satılacak ( önceki fiyatı 999 dolar idi).

oneplus 8 kardeşler
OnePlus 8T Lansmanı Öncesinde OnePlus 8 Ailesinin Fiyatları Düştü! 4

Standart model OnePlus 8’in iki farklı renk seçeneği mevcut; Interstellar Glow (Yıldızlararası Parlaklık) ve Buzul Yeşili, OnePlus 8 Pro’nun ise üç renk seçeneği mevcut; Onyx Black, Ultramarine Blue ve Glacial Green.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler