Cumartesi, Nisan 27, 2024

Google Pixel 4’ün Görüntülerini Paylaştı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ekim ayında piyasaya sürülmesi Merakla beklenen Pixel 4‘ü, 4 ay önceden görüntülerini Made by Google (Google tarafından yapıldı) twitter hesabından paylaştı. Fotoğrafta telefonun hem ön hemde arka tarafı açıkça görülüyor.

Pixel 4 Bazı Bilinen Özellikleri

Telefonun Arka tarafında, sol üstünde kare şeklinde çıkıntı bulunuyor. 3 kamera barındırdığı da açıkça belli oluyor. Söylentilere göre Pixel 4 teknoloji devinin Soli yongasıyla gelebilir. Bu yonga, radar aracılığı ile kullanıcının hareketlerini kullanabiliyor. Yani kullanıcı el hareketleri ile telefonu kullanabilecek. Bu teknoloji ile gündelik kullandığımız cihazları nasıl parmak veya el hareketleri ile kullanabileceğimizi Google 2016 yılında açıklamıştı.

Ayrıca Pixel 4’te USB Type-C nin yanlarında hoparlör çıkışı, ekranının tepesinde çentiğinin ve sağ tarafında ses ve güç tuşunun olduğu da söylentiler arasında. Telefon Ekim ayında Android Q ile geleceği de söyleniyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler