Cuma, Nisan 19, 2024

Google Pixel 5 Fiyatı Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet ve teknoloji devi Google‘ın iki yeni Pixel akıllı telefonunun (Pixel 4a 5G ve Pixel 5) piyasaya sürülmesine yalnızca birkaç gün kaldı. Ve lansman tarihine kadar, her iki akıllı telefon ile ilgili her türlü bilgi gün yüzüne çıkıyor. Bugün ise internete sızan ve sizin için sahip olduğumuz en son bilgiler Pixel 5’in fiyatlandırmasıyla ilgilidir.

Gerçek sızıntıları sağlama konusunda olağanüstü bir geçmişe sahip ünlü tahminci Jon Prosser beyciğime göre 128GB RAM‘e sahip olarak gelecek olan Pixel 5 akıllı telefonun 699 dolara satışa çıkacağı tahmin ediliyor.

“Fiyatlandırma konusunda tamamen eminim!”

Tahmin eden kişi fiyatlandırma konusunda son derece emin ve fiyatlandırmanın “% 100” doğru olduğunu iddia ederek daha fazla spekülasyon yapmamız için bize çok az yer bıraktı. Ancak bilgi sahibi, 64 GB depolama kapasitesine sahip diğer varyantın fiyatlandırmasıyla ilgili ayrıntıları paylaşmadı. 64GB varyantının 128GB depolama alanına sahip Pixel 5’ten 100 dolar daha ucuza mal olma ihtimali var.

google pixel 5
Google Pixel 5 Fiyatı Sızdırıldı! 2

Teknik özellikleri ne olacak?

Önceki söylentilere göre, Pixel 5 akıllı telefon, QHD + ekran çözünürlüğe ve 90Hz ekran yenileme hızına sahip 5,7 inç (veya 5,8 inç) düz ekrana sahip, sol üst köşede damla çentik kamera ve arka tarafta iki adet kamera sunacak, bilinmeyen bir sensör ve akıllı telefonun arkasında bir LED flaş barındıran kare bir kamera çıkıntısı bizleri karşılayacak. Alt kenarda, çift hoparlör ve bir USB Type-C bağlantı noktası bulunacak, üst kenarda ise tek bir gürültü önleyici mikrofonla gelecek.

Batarya?

Pixel 5’in ayrıca 8 GB RAM ile birleştirilmiş hızlı bir orta sınıf Snapdragon 765G işlemci tarafından desteklendiği söyleniyor. Akıllı telefonun 4.080 mAh’lik devasa bir bataryaya sahip olması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler