Cuma, Nisan 26, 2024

Google Pixel 6a için Lansman Tarihi Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google‘ın akıllı telefon ailesi Pixel, mutlaka her sene amiral gemilerinin yanında birde uygun fiyatlı bir model çıkarıyor. Şirket bu sene Pixel 6 ailesini yayınladı ve tüketiciler olarak Pixel 6a modelini bekliyoruz. Söylenenlere göre şirket Pixel 6a modeline Pixel 6 modelinde bulunan benzersiz özelliklerden bazılarını ekledi.

Yakın zaman içerisinde akıllı telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağını gösteren bir takım render görüntüleri ortaya çıktı ve hemen hemen Pixel 6 ile aynı tasarım hatlarına sahip fakat bugün elde ettiğimiz bilgi Pixel 6a’nın ne zaman tanıtılacağı hakkında.

Pixel 6a: ortalama kullanıcılar için uygun fiyatlı akıllı telefon

Yaptığı tahminlerle ün kazanan Max Jambor’a göre, Pixel 6’nın daha uygun fiyatlı modeli Pixel 6a, Mayıs ayı içerisinde tanıtılarak resmiyet kazanacak. Sektörü takip edenleriniz varsa hatırlayacaktır ki Mayıs ayı şirketin geride bıraktığımız birkaç sene içerisinde düzenlediği Google I/O etkinliğinin tarihi olsa da bu tarih etkinlikte akıllı telefonun tanıtılacağı anlamına gelmiyor.

GOOGLE PIXEL6A 5K3 1068x601 1
Google Pixel 6a için Lansman Tarihi Sızdırıldı 2

İnternet devlerinden Google, en son 2019 senesinde gerçekleştirdiği Google I/O etkinliğinde bir akıllı telefon lansmanı düzenlemişti ve bu lansmanda Pixel 3a ve 3a XL kardeşlerle tanışmıştık.

Pixel 6a, genel tasarım ve temel özellikler açısından Pixel 6’dan çok farklı olmayacak. Bununla birlikte, orijinal Pixel 6’dan biraz daha az güçlü olması bekleniyor. Genel olarak, ortalama kullanıcılar için, ikisi arasındaki farkları görünüşünden söylemek zor, Pixel 6a, Pixel 6’ya çok benziyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler