Cuma, Mart 29, 2024

Oppo Find X5 için Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İstihbaratları ile oldukça ün kazanan Digital Chat Station, Çin merkezli teknoloji üreticisi Oppo‘nun Find X5 akıllı telefonu hakkında geçtiğimiz günlerde bir takım bilgileri sızdırmıştı ve bugün ise DCS akıllı telefonun Şubat ayının ikinci yarısında gerçekleşecek bir lansman etkinliğinde tanıtılacağını iddia ediyor. Önceki iddialar ve sızıntılarda lansman tarihinin 1 Şubat’taki Çin Yeni Yılı’ndan sonra gerçekleşeceğini söylüyordu.

Lansmanda NPU MariSillicon X’de tanıtılacak!

OPPO Find X5 Pro
Oppo Find X5 için Lansman Tarihi Belli Oldu! 2

Mevzubahis sızıntı, bu etkinlikte Oppo’nun diğer teknolojilerini de tanıtıcağının altını çiziyor. İddialara göre Şubat ayında Find X5 ile birlikte; Find X5 Pro ve Find X5 Lite modelleri de son tüketici ile buluşuyor olacak. Henüz net olmasa da bu iki modelinde tanıtılması güçlü iddialara sahip.

DCS, yaptığı sızıntıda ailenin giriş seviyesi üyesi Oppo Find X5 modelinin Dimensity 9000 yonga setinden güç alacağını ve bu yonga setini içerisinde barındıran ilk akıllı telefonu olacağını söylüyor. Şirketin ayrıca bu etkinlikte kendisine ait NPU MariSillicon X yonga setini de tanıtması bekleniyorken NPU marka yonga setinin yalnızca Pro modelde kullanılacağı da iddia ediliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler