Perşembe, Mart 28, 2024

Google Pixel’in Akıl Almaz Kamera Performansı Göz Dolduruyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok geçmedi, bir kaç gün önce Google yeni akıllı telefonu Pixel‘i tüm dünya genelinde duyararak büyük bir beklenti oluşturdu. Cihazın performansı ve teknik özellikleri dikkat çekerken, aslında kamera performansının öne çıktığı görüldü. Yapılan testler sonucunda Google Pixel‘in kamerasının adeta bir canavar olduğu ortaya çıktı.

Google Pixel’in Kamerası Adeta Görüntü Avcısı

Artık akıllı telefonlar performanstan ziyade çekmiş olduğu video ve görüntüler ile de çok tutuluyor. Dün sizlerle Google Pixel‘in tüm teknik özelliklerini paylaşmıştım. Şimdi de cihazın kamera performansı ve donanım testleri teker teker gerçekleştiriliyor. Popüler fotoğraf makinesi, lens ve kameraları test eden Dxomark sitesi Google Pixel‘in kamerasını öve öve bitiremedi. Çekilen görüntülere de baktığımızda zirvedeki diğer akıllı telefonları adeta tokatladı.

Düşük ışıkta veya yüksek ışıkta hiç fark etmeden tüm koşullarda test edilen Google Pixel, flaş ile birlikte de güzel işler başardığı görüldü. Toplamda 89 puan alarak zirveye oturan akıllı telefonun şuanda hiçbir rakibi bulunmuyor. Dilerseniz Google Pixel‘in kamera performansına şöyle bir göz atalım;

Google Pixel Kamera Performansı

Birazdan aşağıdaki resimlerde Google Pixel ile çekilmiş görüntüleri göreceksiniz. Ardından HTC 10 ve Galaxy S7’nin kameraları ile karşı karşıya gelecek. Teknik özellikler bir yana, kamerasının gerçekten çok kaliteli olduğunu çok rahat fark edebiliyorsunuz.

google-pixel-kamera-test-003

 

google-pixel-kamera-test-002

 

google-pixel-kamera-test

 

google-pixel-kamera-test-004

 

google-pixel-kamera-test-007

 

google-pixel-kamera-test-009

 

google-pixel-kamera-test-0011

 

google-pixel-kamera-test-0012

 

google-pixel-kamera-test-0013

 

google-pixel-kamera-test-008

 

Google Pixel Kamera Verileri

 

google-pixel-kamera-test-005

 

google-pixel-kamera-test-006

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler