Perşembe, Nisan 25, 2024

iPhone 2G Tam 8500 Dolara Satılıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 2G başlığını görünce siz de bizim gibi şaşırdınız değil mi ? Ancak başlıkta herhangi bir hata yok. Apple’ın ilk varyasyonlarından bir tanesi olan iPhone 2G şuanda piyasayı karıştırmış durumda. Bundan tam 9 sene önce piyasaya sürülen iPhone 2G‘lerin fiyatları adeta dudak uçuklatıyor.

Kim Alacak iPhone 2G’yi ?

Mesele aslında şu; ilklerden bir tanesi olarak gösterilen iPhone 2G kullanıcılar ile 2007 yılında buluşmuştu. Aradan tabi tam 9 yıl geçti ve zaman içerisinde değeri katlanmaya başladı. Kullanıcılar da “gel vatandaş gel, ilk çıkan iPhone sadece bizde” edası ile internette satmaya başladılar. Sizce alıcısı çıkar mı ?

Şimdi bir iPhone 7’ye bakıyoruz bir de iPhone 2G‘ye. Kullanıcı olarak siz hangisini alırdınız ? Tabii ki iPhone 7’yi değil mi ? Ancak yurt dışındaki psikopatlar böyle düşünmüyor. Eski iPhone modellerinin çok değerli olduğunu söyledikleri gibi, tam 8500 dolar gibi bir bütçe ile satmaya çalışıyorlar.

2008 yılında piyasada olan iPhone 2G‘ler toplamda 6.1 milyon satış rakamını yakalamıştı. Ardından “piyasada nadir bulunan cihazlar” listesine girerek değerini katladı. Şimdi ise aşağıdaki görselde gördüğünüz üzere bu fiyatlardan satılmaya çalışılıyor. Fakat Sahibinden üzerinde aynı modelleri ülkemizde çok daha ucuza bulabilmek mümkün. O yüzden “bu neyin kafası ?” yorumunu yaparak yazımı sonlandırmak istiyorum.

iphone-2g

iphone-2g-sahibinden

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler