Cuma, Nisan 26, 2024

Xiaomi 12T ve 12T Pro için Beklenen Güncelleme Müjdesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, HyperOS ekosistemine bir an önce geçmek istiyor. Haliyle eski akıllı telefonlar için güncellemeler de peşi sıra yayınlanmaya devam ediyor. Tabii ki her zaman olduğu gibi yeni işletim sisteminin ilk olarak amiral gemisi akıllı telefonlara sunulduğunu görüyoruz. Yavaş yavaş ise amiral gemilerinin arkasından gelen akıllı telefonlar için de güncellemeler sunuldu. Son haber Xiaomi 12T ve 12T Pro kullanıcılarını sevindirecek. Zira iki model için de güncelleme süreci başladı.

Xiaomiui tarafından verilen bilgilere bakacak olursak, çok kısa bir süre sonra serinin kullanıcılarının yeni güncelleme ile tanıştığını görebiliriz.

Xiaomi 12T ve 12T Pro için HyperOS Süreci Başladı

Daha önce isabetli sızıntılarıyla bildiğimiz kaynaktan verilen bilgilere göre yeni sürüm, Android 14 işletim sistemini temel alan Xiaomi 12T ve 12T Pro modelleri için teste alındı. Belirlenen cihazlarda sürümün test edildiğini söyleyelim.

Xiaomi 12T ve 12T Pro

Şu an sınırlı cihazlarda denenen güncelleme Xiaomi 12T modeli için OS1.0.5.0.ULQMIXM seri numarasıyla, Xiaomi 12T Pro modeli için ise OS1.0.1.0.ULFEUXM seri numarasıyla testlere çıktı.

Güncellemenin tüm kullanıcılar için ne zaman sunulacağı konusunda ise bir açıklama bulunmuyor. Muhtemelen kısa süre içerisinde testler tamamlanacaktır. Güncelleme konusunda yeni bir bilgi geldiği zaman ya da test süreci hakkında detaylar verildiği zaman, haberimizi güncelleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

8 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler