Cumartesi, Nisan 20, 2024

HTC Üretimi Olmaya Hazırlanan Google Pixel Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha önceden Google Pixel isimli akıllı telefon hakkında pek çok ipucu ve haber yayınlanmıştı. Sonradan bu haberler doğrulanmaya başladığı gibi, bugün de Google kendi akıllı telefonu olan Pixel’i kullanıcılar ile tanıştırdı. İşte Google Pixel teknik özellikleri ve tahmini piyasa satış fiyatı..

Google Pixel Neler Sunuyor ?

Şimdi işin içerisinde Google olduğu zaman insan ister istemez bir beklenti içerisine giriyor. Tamamen özgün bir tasarıma sahip olan Google Pixel ilk kez dev şirketin “sadece kendine ait” akıllı telefonu olarak kayıtlara geçti. Detaylara geçmeden önce sağda solda Samsung ve Apple’a rakip olarak söylentileri dolaştığını görebiliyoruz. Teknik özelliklere baktığımda aslında bu iki devden aşağı kalır çok fazla yanı olmadığını görebilmek mümkün. Pixel’e ait yayınlanan videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

 

Okey Google ve Google Asistan Ön Planda

Hatırlarsanız geçtiğimiz hafta bir OnePlus 3 incelemesi yapmış ve orada Google‘ın profesyonel hizmeti olan “okey Google’ı” test etmiştik. Bu özellik kullanıcıları yormadan direkt konuşarak istediği içeriğe erişmesini sağlıyor. Google Pixel akıllı telefonunda da sesli asistan ön plana çıkartılıyor. Telefon tamamen basit ve akıllı olarak kullanıcılara lanse edildiği gibi, menü anlayışı baştan aşağı değiştirilmiş.

Google Pixel‘de ana menü tuşuna bastığınız anda Google Asistan sizleri karşıladığı gibi, aşağıdan yukarıya bir hareket yaptığınızda uygulama menüsü karşımıza çıkıyor. İsterseniz fotoğraflarınıza, mesajlarınıza ve müziklerinize erişebildiğiniz gibi, bu menülerin kısayollarını da değiştirebilmeniz mümkün. Şuan için Google Asistan ile övünülen Google Pixel internet üzerinden de rezervasyon yapabiliyor.

Not: Google yeni akıllı telefonlarını Pixel ve Pixel XL olarak iki farklı modelde duyurmuştur. Piyasa satış fiyatlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

google-pixel-akilli-telefon-001-jpeg
Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler