Perşembe, Mart 28, 2024

İkinci iPhone 7 Patlaması Akıllarda Soru İşareti Oluşturdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin’de bir kullanıcı sıfır iPhone 7 satın aldıktan sonra eve kargosunun gelmesini beklemeye başladı. Yaklaşık olarak 4 gün sonra teslim alan kişi kutuyu açtığında iPhone 7‘nin bataryasının patladığını gördü. Peki iPhone 7 neden patladı ?

iPhone 7 Alıcılarının Aklı Karışmaya Başladı

Normalde Apple‘ın cihazlarından bu tür sorunları şimdiye kadar pek yaşamamıştık. Ancak geçtiğimiz günlerde Türk bir kullanıcının da iPhone 7 cihazı şarjdayken patlamış ve ortalık karışmıştı. Zaten hatırlayacak olursanız Samsung bataryalardan büyük kayıplar yaşamış, patlamaların önüne geçemediği için tüm cihazları geri toplatma kararı almıştı. Şimdi de aynı durum iPhone 7 için konuşulmaya başlandı.

Çinli web sitesi MyDrivers tarafından aşağıdaki fotoğraflar internette paylaşıldıktan kısa bir süre sonra yayıldı. Yapılan açıklamaya göre iPhone 7 taşıma esnasında hasar aldığı veya sıcağa maruz bırakıldığı için bataryanın şiştiği ve bu sebeple cihazın gövdesini parçaladığı belirtiliyor.

Bu sene nedense dev firmaların yaptığı hatalar bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Umarız Apple‘ın cihazlarında da aynı sorun çıkmadan bu son olur diyelim. Zira bu tür sorunlar ile ilgilenmek ve cihazların hepsini geri toplatmak bir firmanın başına gelebilecek en kötü şey olsa gerek. Biz de iPhone 7 patlamalarını yakından takip etmeye devam edeceğiz.

iphone-7-patlama-2

 

iphone-7-patlama

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler