Cuma, Mart 29, 2024

Leica İmzalı Huawei Mate 9 Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni amiral gemi için kolları sıvayan Huawei, Mate 9 akıllı telefonunu piyasaya duyurmaya hazırlanıyor. Huawei Mate 9 teknik özellikleri, piyasa satış fiyatı ve merakla beklenen Leica imzalı kamerası belli oldu.

Huawei Mate 9 Neler Sunuyor ?

İlk kez Almanya Münich‘te tanıtılacak olan yeni amiral gemi Huawei Mate 9 için geri sayım çoktan başladı. Tanıtım tarihi olarak 3 Kasım işaretlenmiş olsa da, teknik özellikler internette yayınlandı.

Cihazda 6 GB RAM, 4000 mAh batarya ve 256 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğrultusunda, Leica imzalı çift kamera ve yeni model kasa bizlerle birlikte olacak. Hatırlayacak olursanız Huawei geçtiğimiz günlerde Türkiye’de mağaza açabileceğinin sinyallerini vermişti. Zaten Türkiye’de olan potansiyeli de yakından takip ediyorlar ve biliyorlar. O yüzden Huawei Mate 9‘un Türkiye performansı da bu süreçte çok önemli.

huawei-mate-9-003
3 Kasım tarihinde gerçekleşecek olan lansman öncesinde Mate 9‘un teknik özelliklerini aşağıdaki karşılaştırma tablosundan inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. Ucuz gibi gözüküyor, emin değilim hocam 2200 civarı olacağından. Gerçi ram işlemci ve kamera dışında extra pek bir özellik de yok. Yani tutturabilirler bu fiyatı ama ucu ucuna herhalde

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler