Cuma, Mart 29, 2024

Şimdi de Galaxy Note 7’de Isınma Sorunu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy Note 7‘lerde yaşanan patlama sorunundan sonra SDI bataryaları şirket değiştirme kararı almıştı. ABD’de bir yandan değişim devam ederken, dünya genelinde de Samsung hızlı davranıyor. Ancak bu sefer de The Wall Street Journal’ın haberine göre Note 7‘ler aşırı ısınmadan sorun çıkartıyor.

Galaxy Note 7’lerde Isınma Sorunu

Haberin aslını şuan için biz de araştırıyoruz ve bir kaç ay sonra Türkiye’deki Note 7‘sini değiştiren kullanıcılardan da ısınma sorunu olup olmadığını yakından inceleyeceğiz. Ancak yayınlanan bu iddia gerçekse Samsung‘un bu sefer başı büyük belaya girebilir.

Değişim yaptıktan sonra cihazını geri alan kullanıcıların yaptığı dönüşlerde cihazın çok fazla ısındığını ve pil gücünün telefon şarjdayken hızla azalması olduğu görüldü. Samsung ise bu konuda açıklama yaparak bu sorunun yine bataryadan kaynaklandığını belirtti. Kullanıcılar tarafından yaşanan bu sorunun genel bir problem olmadığı söylense de, sayı giderek artacak gibi görünüyor. Ancak Samsung bu konuların yakından incelenip mercek altına alındığını belirtti.

Bu habe şöyle kenarda dursun, eğer sorun devam edecek olursa tekrardan konuyu hortlatabiliriz. Umarız Samsung şu batarya sorununu kısa sürede halleder ve eski performansına geri döner. Zira müşterilerin ve kullanıcıların bir hataya da yeri olduğunu sanmıyorum.

galaxynote7_0288

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler