Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy S8 İle İntikam Almaya Hazırlanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung‘un bu sene başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir hocalar. Ancak Samsung artık “olan oldu önümüze bakmaya devam” mantığı ile devam ettiği için yeni amirali olmaya aday Galaxy S8 için intikam almaya hazırlanıyor. Bu sene büyük kayıplar veren ekip, Galaxy S8‘de sıfır hata ile hareket edecek.

Samsung Galaxy S8’de Bizleri Neler Bekliyor ?

Cihaz 2018 yılının Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında bizlerle beraber olacak. Zaten o zamana kadar zilyon tane yalan yanlış Galaxy S8 haberi görürsünüz. Malumunuz artık akıllı telefonlar da VR teknolojisine teslim olmuş durumda. Galaxy S8‘de bizleri kesin olarak VR deneyimi bekleyecek. Ayrıca daha önceden açıklanan 4K ekranlar yine S8 ile gün yüzüne çıkacak.

Ayrıca şuan kesin olmamak ile beraber 5.2 inç ekranın yanı sıra, 30 Megapiksellik arka kamera, görüntü sabitleme teknolojisi ve 9 Megapiksel değerinde selfie ön kamerası bizlerle beraber olacak. Ancak ben yine de Samsung‘un birden 30 MP’ye geçeceği ihtimalini vermiyorum. Maksimum 21 MP değerinde bir kamera teknolojisi ile karşılaşabiliriz.

Performans tarafında ise 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı en düşük versiyon olacak. Bunun yanında kullanıcılar isterlerse 128 GB veya 256 GB versiyonlarını satın alabilecekler. Batarya konusunda da 4200 mAh Li-Ion (Lityum İyon) batarya yer alabilir.

samsung-galaxy-s8
Parmak İzi Olmazsa Olmaz

Nasıl ki firmalar artık VR deneyimini olmazsa olmazlardan biri olarak görüyorsa, aynı durumda parmak izi okuyucuları için de geçerli. Hatta Samsung‘un Galaxy S8‘de biraz daha ileriye giderek retina okuyucu kullanacağı söyleniyor.

Ekstra olarak kablosuz şarj teknolojisi ve dahili projektör de gündemdeki sıcaklığını koruyor. Tasarım tarafında ise ortaya hiçbir çizik yok. O yüzden sağda solda yayınlanan çalışmalara veya görsellere inanmamanızı tavsiye ediyorum.

galaxy_s8

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler