Cuma, Mart 29, 2024

Google Play Store Artık Her Hafta Bedava Uygulama Verecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Milyonlarca kullanıcıyı yakından ilgilendiren Google Play Store‘da ücretsiz uygulama imkanı resmen hizmete giriyor. Bundan böyle Google ekibi Play Store üzerinden ücretsiz oyun, uygulama ve içerik verecek.

İlk ücretsiz oyun da belli oldu

Google ekibi geçen hafta Play Store üzerinden kullanıcılara her hafta ücretsiz olarak bir Android uygulamasının bedava verileceğini duyurmuştu. Sonrasında ise ilk uygulamayı indirtebilmek için düğmeye bastı. Bu hafta ilk ücretsiz uygulama ise Cartoon Network tarafından geliştirilen Adventure Time alt yapılı Card Wards – Adventure Time isimli oyun oldu.

Oyunun bedava olmadan önceki fiyatı 10.99 TL‘ydi. Dolara vurduğumuzda ise 2.99 $ gibi bir etiket fiyatı çıkıyordu. Sınırlı bir süre için geçerli olan bu oyunu indirmeyi unutmayın hocalar. Aynı zamanda oyun iOS kullanıcıları için 3.99 $ etiket fiyatı ile satılıyor.

card awards adventure time

iOS kullanıcılarına bir şey yok mu ?

Şuanda Google ekibi Android tarafı ile yürütmüş olduğu uygulama durumunu ilerleyen günlerde App Store’a da sıçratabilir. Zira daha önceden App Store‘da da benzer uygulamalar yapılıp kullanıcılardan para almadan ‘haftanın ücretsiz iOS uygulaması’ gibi pek çok fırsat sunuluyordu.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler