Cumartesi, Nisan 27, 2024

Google Play Store Uygulamalarım Dönemini Başlatıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google Play Store bugün gerçekleştirmiş olduğu yenilikler ile pek çok özelliğin perdesini aralıyor. Google Play Store için belki de şimdiye kadar gerçekleştirilen en köklü değişikliklere şahit olacağız. Şimdi bu yeniliklere yakından bir göz atalım.

Google Play Store hangi yenilikler ile değişiyor ?

Bugünden itibaren pek çok ülkede dağıtıma başlanan yeni Google Play Store güncellemesi ile birlikte artık ‘Uygulamalarım’ dönemi başlıyor. Sekme tamamen yenilendiği gibi, daha çok kullanıcı arayüzüne yatkın ve daha kolay kullanım amaçlanmış.

Play Store‘daki Uygulamalarım sekmesi üç farklı kategoriye ayrılıyor. Bundan böyle yüklü olan uygulamaları, beta uygulamaları ve tüm uygulamaları farklı kategorilerde görebileceğiz. Mesela siz şuanda sadece Beta’da olan uygulamaları takip etmek isterseniz sadece ‘Beta’ linkine tıklamanız yeterli olacak.

Aynı zamanda bir diğer gelen yenilik olan alfabetik sıralama işimizi kolaylaştırıyor. İsterseniz harf sırasına göre, isterseniz de tarih sıralamasına göre aramalar yapabileceğiz.

google play store yenilik

Yeni Google Play Store ne zaman aktif olacak ?

Şuanda hala eski Google Play Store arayüzünü kullanıyorsanız merak etmeyin. Güncelleme sunucular tarafından dağıtılmaya başlandığı gibi, bir kaç gün içerisinde Türkiye’de de aktif olacak. Aynı zamanda şuanda kullanmış olduğumuz 7.06.08.N-all güncellemesi kalkarak yeniliklere kavuşmuş olacağız.

Milyonlarca kullanıcıyı etkileyen bu yeni güncelleme sayesinde artık aramalarımız, içeriklerimiz ve uygulamalarımız çok daha kolay kullanılabilecek. Aynı zamanda arayüz tarafında da ufak tefek değişiklikler gözünüze çarpabilir.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler