Perşembe, Mart 28, 2024

Google Play Store’a Şimdi Dene Butonu Ekliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google, Play Store‘daki Android uygulamalarına şirketin Android Instant Apps özelliğini destekleyen yeni bir “Şimdi Dene” düğmesi ekliyor.

Geçen yıl açıklanan ve tüm geliştiricilere Mayıs ayında sunulan Android Instant Apps, kullanıcıların bir uygulamayı indirmek zorunda kalmadan hemen denemesine izin veriyor. Bu özelliğin amacı ise kullanıcın bir uygulamayı tam olarak indirmeden önce ne işe yaradığını anlamasına ve öncesinde bir fikre varması.

“Şimdi Dene” butonları ile birlikte Google, hangi uygulamaların Instant Apps özelliklerini destekleyeceğini her zamankinden daha net bir şekilde belirteceğini gösterdi.

google play storea simdi dene butonu ekliyor makale ici

Fakat bu Instant Apps özelliğini sağlayacak uygulamaların gerçek uygulamanın tam sürümünü gösterecek şekilde olmalı. Yani uygulamada olmayan bir özelliği göstermek veya var olan bir özelliği göstermeme durumu Instant Apps için kabul edilmeyecek.

Konu ile ilgili daha fazla bilgi almak ve eğer uygulama geliştiricisi iseniz uygulamanızı Instant Apps için güncellemek isterseniz developer.android.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Tekrar görüşmek üzere hocalar, sağlıcakla kalın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler