Cuma, Nisan 26, 2024

Google, Times Square Reklamı ile Turuncu Pixel 4 Modelini Onayladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google, yeni Pixel 4 serisi ile olan bilgileri neredeyse sızıntı yapanlar kadar hızlı bir şekilde ortaya koyuyor. Şirket yaklaşmakta olan cihaz için belki de en az ince bir şekilde yeni bir turuncu renk olduğunu ortaya çıkardı; Reddit kullanıcısı LousyTX tarafından görüntülenen 15 Ekim tarihli lansmanın reklamını yapan devasa bir Time Square reklam panosu, turuncu renkli bir Pixel 4 içeriyordu.

Turuncu pikselin fotoğrafları zaten internette dolaşıyordu fakat Times Square reklamı, Google’dan rengin ilk resmi onayını aldığını işaret etti. Yeni turuncu rengin hem Pixel 4’e hem de Pixel 4 XL modellerinde var olup olmayacağı belli değil ancak Google beyciğimizin Ekim ayında en az bir turuncu telefon yayınlayacağı bu reklam sayesinde daha net olamazdı.

Turuncu renkli Pixel 4, diğer iki renge katılıyor: Google’ın Pixel 4’ün tasarımını yaz mevsimi boyunca ilk kez ortaya çıkardığı zaman gösterdiği tamamen siyah yanlı iki tona sahip model.

Her şey lansmanda daha belli olacak

Google’ın 15 Ekim tarihinde gerçekleştireceği lansmanda resmi olarak ilan edeceği Pixel 4’ün kılıfını, daha fazla sürprizin olup olmayacağını öğrenmiş olacağız.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler