Salı, Ekim 22, 2024

Google Workspace Artık Ücretsiz!

İnternet devi Google, Google Workspace servisinin artık bir Gmail hesabı olan herkes için ücretsiz olarak kullanıma sunulduğunu kamuoyuna duyurdu. Yeni sistem artık Google’ın yeni Smart Canvas özelliği kullanılarak tek bir sekmeye entegre edilmiş durumda. Smart Canvas, mesajlaşmayı uygulamalara entegre ederek işbirliğini kolaylaştırmak için tasarlanmış bir teknoloji.

google workspace - PC Hocası
Google Workspace Artık Ücretsiz! - PC Hocası

Ürün kıdemli direktörü Sanaz Ahari, amacın “bağlamı korumak” olduğunu söylüyor. “Bir e-posta ile bir şeye başlarsanız ve ardından bunu bir grup arasında – hatta bir proje için – daha gerçek zamanlı etkileşime yükseltmek istiyorsanız, bunu yapabilir ve bağlamı koruyabilirsiniz. O zaman hepiniz aynı anda sorunsuz bir şekilde bir toplantıya geçebilirsiniz.” dedi.

BENZER:  Liste Sağlam: Seçtiğimiz En İyi VPN 2024 Servisleri

Google ayrıca, kendi alan adınızı veya özel e-posta adresinizi ayarlamanızı gerektirmeyen, Google Workspace Individual adlı yeni paketini tanıttı ve aylık 9,99 Amerika Birleşik Devletleri doları karşılığında daha ucuz bir ücretli katman sunuyor. Google ayrıca Eylül ayında, paketi bir masaüstü uygulaması gibi hissettirecek ve Microsoft’un Office paketine daha doğrudan rekabet sağlayacak bir Google Workspace PWA sunacağını paylaştı.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler