Perşembe, Mart 28, 2024

GoPro’nun Yeni 360 Derece Kamerası Fusion!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her video çekim şekline uygunluk sağlayan GoPro, ilk 360 derece kamera modeli olan Fusion’ı duyurdu.

Ünlü aksiyon kamerası üreticilerinden GoPro yeni 360 derece kamerası Fusion‘ı tanıttı. 6 adet GoPro‘nun birleşiminden oluşan Fusion 5.2K çözünürlüklü video ve fotoğraf çekimi yapabiliyor. Ayrıca kamerada bulunan “OverCapture” özelliği normal videonun küresel çekim yapılmasını sağlayacak. Görüntü kalitesi bakımından Samsung Gear 360 ve Nikon KeyMission 360 gibi modellerin rakibi olan GoPro Fusion, videoları 30 Fps çekiyor.

GoPro kurucusu ve CEO’su Nicholas Woodman, Fusion’ı çok yönlü küresel yakalama teknolojisinin en gelişmiş hali olarak tanımlıyor. GoPro, Fusion’ı test etmek isteyen profesyonel içerik üreticileri, markalardan ve ajanslardan gelen başvuruları da kabul ediyor. GoPro Fusion gerek normal gerek ise 360 derece çekim seçenekleri ile alıcılarını kendine çekiyor. Çıkış tarihinin önümüzdeki yaz olduğu söylenirken fiyatı hakkında herhangi bir bilgi yok.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler