Cuma, Mart 29, 2024

GreedFall’ın Yeni Sürümü Yeni Bir Hikayeye Sahip Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Spiders ’GreedFall, hem PlayStation 5 hem de Xbox Series X / S için yeni nesil sürümlerin yanı sıra yepyeni içeriklerin eklenmesiyle geliyor. Resmi GreedFall Twitter hesabı, yeni nesil konsollarda yayınlamanın yanı sıra, yaklaşan içerik genişlemesinin PlayStation 4, Xbox One ve bilgisayarlara da geleceğini açıkladı, ancak yönetim yeni içeriğin neleri içerdiğinin ayrıntılarını vermedi ve oyun severleri düşünmeye bıraktı.

Yeni nesil sürümlerle ilgili herhangi bir tarih de paylaşılmadı, ancak geliştiriciler hayranların daha fazla duyuruya dikkat etmeleri için sinyal veriyor.

Yaklaşan RPG’nin yeniden piyasaya sürülmesi, ancak Spiders’ın Temmuz 2019’da BIGBEN Group tarafından satın alınmasının ardından NACON ve Focus Home Interactive arasındaki yeni bir ortaklık sayesinde mümkün. Anlaşmanın bir parçası olarak GreedFall IP, artık NACON portföyünün bir parçası olarak entegre edildi.

Bir basın bülteniyle detaylandırılan Focus Home Interactive, PlayStation 5 ve Xbox Series X / S için yeni çıkacak yeni içeriğin yanı sıra Spiders’ın kült popüler RPG’sinin yeni nesil sürümlerini yayınlamaktan sorumlu olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler