Cuma, Nisan 26, 2024

GTA 6’nın 2019’da Geleceği İddiası Hakkında Rockstar’dan Açıklama Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA 6 hakkındaki iddialara Rockstar Games’den yanıt geldi. İşte Rockstar Games’in açıklaması…

Geçtiğimiz hafta içerisinde GTA 5’te meydana gelen olayda GTA 6’nın 2019 yılında geleceği yazılmıştı. Bu haberle birlikte tüm sosyal medya ayağa kalktı ve gerçek olduğu düşünüldü. Rockstar Games ise konu ile alakalı bir açıklama yapmamıştı.

GTA 6 hakkında geçen yıldan beri söylentiler bulunsa da, birçok kişi oyunun 2020’den önce gelmeyeceğini düşünüyor. Hatta yüksek olasılık bu yönde. Ancak GTA 5 oynayanların ekranına gelen bu bildirim kafaları karıştırmıştı.

gta6

Oyuncular 2019 yılında GTA 6 geleceği haberini oyun ekranından alınca gerçek olmasına olanak verdiler. Ki bu gayet doğal. Ancak Rockstar Games yaptığı açıklama ile üzücü haberi verdi. İşte Rockstar’ın attığı Tweet…

“Bu, Rockstar Games’in resmi bir mesajı veya ifadesi değil, mod kullanımıyla yapılan bir aldatmacadır.”

Rockstar Games yaptığı açıklama ile birlikte GTA 6 hakkında çıkan söylentilerin yalan olduğunu açıkladı. Bu durumun mod yoluyla yapılmış bir aldatmaca olduğunu, yazının ise resmi sunuculardan paylaşılmadığını dile getirdi. 

Rockstar Games’in açıklaması durumu tam anlamıyla açıklıyor ancak bir şeyide belirtmiyorlar. Açıklamada oyunun 2019 yılında gelmeyeceği hakkında bir bilgi söz konusu değil. Buda Rockstar Games’in bu konuya açıklık getirmediğini belirtiyor.

Yani 2019 yılında bir GTA oyunu gelip gelmeyeceği kesin olarak belli değil. Ancak bu haberin Rockstar tarafından paylaşılmadığı aşikar. Heveslenen oyuncular elbette olmuştur ancak malesef oyun hakkında şuanda bir bilgi söz konusu değil.

Sizce Rockstar Games, oyunu 2019 yılında çıkarır mı? Yoksa GTA 6 için 2020-2021 yıllarını beklemeli miyiz? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler