Salı, Eylül 10, 2024

GTA 6 Çıkış Tarihi Bir Kez Daha Onaylandı

GTA 6’nın çıkış tarihi bir kez daha doğrulandı. Hata yok. Oyun 2025 yılının Sonbahar aylarında satışa çıkmaya hazır hale gelecek.

Paylaş

GTA 6’nın çıkış tarihi konusunda yavaş yavaş yeni açıklamalar gelmeye başladı. Aslında yayınlanan ilk fragmanda net olmasa da bir tarihten söz ediliyordu. Gün geçtikçe çıkış tarihi konusunda daha net bilgiler ortaya çıkıyor ve peşi sıra doğrulamalar da geliyor. En son çatı şirket Take-Two Interactive üç aylık finansal raporları yayınladı ve yeni oyunun çıkış tarihi konusunda bir kez daha doğrulama yaptı.

GTA 6, 2025’in Sonbahar Aylarında Satışa Sunulacak

Take-Two Interactive tarafından yapılan açıklama bir kez daha tarihi doğrulamış oldu. Firma herhangi bir gecikme olmayacağını ve oyunun 2025 yılının Sonbahar aylarında çıkış yapacağını belirtti.

Finansal raporlarda bu dönemde çok büyük bir gelir artışı beklendiğinden de söz ediliyor. Zaten bir yandan mevcut oyunların satış rakamları da artış göstermeye devam ediyor. Son seri 200 milyondan fazla satış rakamına ulaşarak şirkete dev bir bütçe kazandırmış durumda.

BENZER:  GTA 6 için Bekleyiş Sona Eriyor! Resmi Açıklama Geldi

GTA 6’nın çıkış tarihi

Bunun dışında tüm serinin satış rakamı ise 430 milyon seviyelerine kadar çıkmış. Firmanın da beklediği gibi GTA 6 çıkış yaptıktan sonra gelir çok daha yüksek olacak. Take-Two muhtemelen yeni bir eşik seviyesini geçmiş olacak.

Şu an asıl önemli olan konu ise yeni oyun için net satış tarihinin ne zaman açıklanacağı. Evet ardı ardına doğrulamalar yapılıyor ve bir tarih var ama ay ve gün olarak net tarih görmeyi bekliyoruz.

Ayrıca oyunun ilk günden hangi platformlara çıkış yapacağı konusu da net değil. Bazı iddialarda önce konsollara çıkış yapılacağı ve uzun sürede konsola özel olarak kalacağından söz edilmekte.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler