Cumartesi, Nisan 27, 2024

GTA 6 Ertelenecek mi? Haberler Pek İyi Değil

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA 6’yı beklerken yaşlandık. Bir oyun için bu kadar ara vermek doğru mu ya da Rockstar Games’in gerekçeleri yerinde mi tartışılır. En azından artık şunu biliyoruz ki oyun proje aşamasını çoktan geçti ve duyuruldu. Fakat hala yapımın ne zaman çıkacağına ilişkin net bir açıklama yok. Fragmanda yer alan bilgiler göre oyunu 2025 tarihinde göreceğiz. Biz bir yandan net tarih beklerken gelen haberler ise hiç de iç açıcı değil. Zira iddialara göre GTA 6 ertelenebilir.

GTA 6 Ertelenir mi? Acil Toplantının Amacı Ne?

Geçtiğimiz hafta içerisinde ortaya çıkan bilgilere göre GTA 6 için özel bir toplantı yapıldı. Yapılan bu toplantıda oyunun geliştirme aşamaları ele alındı ve hedeflerin gerisinde kalındığı ortaya çıktı.

Kotaku’nun verdiği bilgilere göre oyun için firma, 2025 yılının başlarını hedef olarak belirlemiş. Fakat bu gecikmeler nedeniyle oyunun muhtemel çıkışı 2026 yılının başlarına kayabilirmiş.

GTA 6

Firmanın sızıntıları engellemek adına Nisan ayından sonra tüm çalışanları ofise istemesi de durumu etkileyebilir.

Henüz planlarda kesin olarak bir değişiklik olmadığı konusunda da bilgiler var. Rockstar Games süreç böyle devam ederse oyunu 2026 yılına erteler mi ertelemez mi göreceğiz. Şimdilik söyleyebileceğimiz resmi açıklama bazında fragmandan öteye geçen bir bilgi yok.

Resmen bir erteleme kararı gelirse en azından bunun duyurulacağını ve ikinci bir fragmanla beraber yeni bir tarih verileceğini düşünüyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler