Perşembe, Mart 28, 2024

GTA+ Nedir? Avantajları Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rockstar Games yine atılım peşinde. Bu kez firma GTA+ için duyurusunu gerçekleştirdi. Biz hala GTA ‘nın detaylarını bekleye duralım firma, GTA 5‘in üzerine gidiyor da gidiyor.

Bu kez farklı bir proje ile oyun yeniden gündemde. Aslında bu kez daha çok online kısmı ilgilendiren bir atılım söz konusu. Peki firma ne sundu? Yeni sistem neler getirdi?

GTA+ Nedir?

Biliyorsunuz yeni nesil konsollar için GTA 5 kısa süre önce yayınlandı. Hem PlayStation 5 hem de Xbox Series X ve S modelleri için oyun geldi. Fakat online kısmı ayrıldı. İlk defa GTA 5 yapımından ayrı bir oyun olarak yine yeni nesil konsollara sunuldu.

İşte GTA+ sistemi, tamamen GTA Online bölümü ile alakalı olan bir sistem. Rockstar Games, bunu bir abonelik sistemi olarak duyurdu. Aboneliği satın alan kullanıcılar, online kısımda daha kolay yükselebilmek adına çeşitli avantajların sahibi olacak. Abonelik servisinden sadece yeni nesil konsol sahipleri, yani PlayStation 5 ve Xbox Series X ile S kullanıcıları faydalanabilecek.

GTA+

Böylece yeni nesil konsollarla beraber GTA Online evrenine yeni giriş yapmışsanız, hızlı bir şekilde yükselmeye başlayabileceksiniz.

Söz konusu abonelik sisteminin aylık olarak ödenmesi gereken bir de ücreti olacak. Hala GTA 5 üzerinden ciddi paralar kazanan Rockstar Games, yeni abonelik sistemiyle beraber bir kapı daha açmış olacak.

Sistem için açıklanan ücret 6 dolar. Her ay kullanıcıların 6 dolar vermesi gerekecek. Peki nasıl avantajlar elde edilecek?

GTA+

GTA+ ile Sunulan Avantajlar neler?

Bir kere her ay belli bir oranda GTA$ kazanılacağı söyleniyor. Bunun dışında da çeşitli avantajlar olacak ve sağlanan avantajlar her ay değişecek. Bu ay için açıklanan avantajları değerlendirecek olursak uzun bir liste görüyoruz. Onu da aşağı ekleyelim.

  • Yat sahiplerine ücret istenmeden Aquarius Super Yacht yükseltmesi verilecek
  • Broker Prolaps basketbol üstü, şortu ve Gusset Frog tişörtü otomatik olarak gardıroba eklenecek.
  • Otomobil mağazasında ekstra ücretsiz amblemler ve ücretsiz boya seçenekleri sunulacak.
  • Sokak yarışı serisinde 2 kat daha fazla araba şöhreti elde edilecek.
  • Labirent banka hesabına 500.000 GTA$ yatırılacak.
  • LS Car Meet ücreti olmayacak. Yatıranlar varsa, bu ücretler de yeniden oyunculara geri verilecek.
  • Hao’nun özel işler yarış serisinde 3 katı GTA$ ve RP kazanılacak.

GTA+

Bu ve bunlar gibi artıları göreceğiz. Dediğimiz gibi her ay artılar değişecek. Abonelik servisi 29 Mart tarihinde açılacak. Ama tekrar altını çizelim ki her ay avantajlar değişecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler