Cuma, Nisan 26, 2024

Rainbow Six Siege Mobil Oyunu Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mobil oyun uyarlamalarını çok sık görmeye başladık. Uyarlama diyorum zira yıllarca PC ve konsol platformlarında isim yapmış olan oyunların, mobil oyunlarıyla karşılaşıyoruz. Bu yapımlara yakın zamanda bir yenisi daha eklenecek deniyor. Mobile uyarlanan yeni oyun ise Rainbow Six Siege olacak.

İncelemelerimizde de ekran kartı oyun performans testlerinde de sıkça yer verdiğimiz oyun Ubisoft yapımı Rainbow Six Siege, mobil oyun versiyonuyla sunulacak ve söylenene göre çok kapsamlı bir oyun olacak.

Rainbow Six Siege Mobil Oyunu Ne Zaman Gelir?

Alanda uzman isimlerden biri olarak değerlendirdiğimiz Tom Henderson tarafından verildiği belirtilen bilgilere göre önümüzdeki ay yeni oyun için duyuru yapılacak.

Oyunun Ubisoft ile Tencent ortaklığı sonucu hazırlanacağı da söyleniyor. Bu bilgi önemli çünkü iki devin yeni mobil oyun için bir araya geleceğini görüyoruz.

Tencent, PUBG ile kendisini kanıtlamış ve mobil oyun dünyasında ses getirmiş firmalardan biri. Ubisoft ise zaten Six Siege için yaratıcı konumda ve ne kadar tecrübeli bir oyun firması olduğu tartışılmaz.

Rainbow Six Siege

Hatta daha da iddialı bir çıkış yapalım, Ubisoft için dünyanın sayılı oyun şirketlerinden biri diyebiliriz.

Bu iki devin bir araya gelmesini sağlayan yeni mobil oyun için Nisan ayını bekleyeceğiz. Nisan ayının ilk haftası kapsamında oyun için detayların da ortaya çıkması olası. İddialar bu yönde.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler