Cuma, Nisan 26, 2024

GTA Online Black Friday’e Özel 1 Milyon Dolar Dağıtıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Black Friday, yani Kara Cuma indirimleri yaklaşıyor. Rockstar Games ise oyuncularını unutmuyor…

GTA Serisinin yapımcısı Rockstar Games, Black Friday indirimlerini kutlamak amacı ile oyuncularına sürpriz yapıyor. Tüm oyuncularına hediyeler dağıtmaya başlayan Rockstar Games vakit kaybetmeden ödülleri dağıtmaya başladı.

Kampanya süresince tüm oyunculara 1 Milyon Dolardan fazla oyun içi para vermeyi düşünen Rockstar Games bugün GTA 5’e girenlere tam 750 Bin dolar hediye ediyor. Dahası ise bundan sonra 26 Kasım’a kadar bu özel kampanya devam ediyor.

gta 5

26 Kasım‘a kadar her gün yenilenecek olan bu kampanya diğer günler 100’er bin dolar hediye edecek. Yani toplamda 1 Milyon Dolar‘ı açan ödül tüm oyuncuları bekliyor olacak. Tabi oyuncular bu ödülü hergün en az 1 kere oyuna girerek kazanacaklar.

Oyun içinde paranız yoksa ve yanlış yollara sapmak istemiyorsanız Rockstar Games’in yaptığı bu GTA 5 kampanyasını kaçırmayın. Oyundan aldığınız hediye paraları oyunda en iyi şekilde kullanın ve Online‘da zenginliğe ilk adımınızı atın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler